Filmklubben

Dette er filmklubbens 11. sæson. Vi planlægger i forsæsonen 2018 at vise 3 film, - men mere herom senere på hjemmesiden her...
Det er filmklubbens formål at vise film af høj kunstnerisk kvalitet. I bestyrelsen tilstræber vi en global spredning i valgene af filmene samt bredde i genrevalgene. Desuden inddrager vi inden for disse rammer medlemmernes ønsker.

Filmklubbens vedtægter,  - klik her ....

Medlemskab

Det koster 200 kroner for at være medlem af filmklubben. Dette beløb inkluderer medlemsskab og adgang til alle sæsonens film.

Beløbet kan indbetales i Den Jydske Sparekasse eller overføres pr. netbank (kontonr: 9261-3050531774).

VIGTIGT! Husk at anføre navn og adresse uanset betalingsmåden.
Du kan også betale kontant ved en filmaften.

Praktiske oplysninger

Kom i god tid den første aften, da registrering og udlevering af medlemskort erfaringsmæssigt er en tidskrævende proces.

Man kan også melde sig ind før en forestilling ved at betale hos kassereren. Man kan melde sig ind på et hvilket som helst tidspunkt i sæsonen - prisen falder dog ikke. .

Medlemskortet, som udleveres før den første forestilling, giver adgang til alle sæsonens film. Kortet skal vises ved hver filmfremvisning.

Næsten alle film vises klokken 19:00 i konfirmandtstuen ved Ulbjerg Præstegård, Sundstrupvej 1, 8832 Skals.
Der vil være begrænset salg af forfriskninger.

Formand:
Hannah Kortnum Mogensen - Sundstrupvej 1, Ulbjerg - 8832 Skals

Thomas Pedersen - Ådalsvej 1 - 8832 Skals

Bestyrelsesmedlemmer
Erling Bech - Ågade 17, Ulbjerg - 8832 Skals
Annette Andsager  - Kærvej 18 - 8832 Skals
Flemming Nielsen - Trekronervej 4 - 8832 Skals
Ane Kirstine Birk - Brinken 7, Låstrup - 8832 Skals

Suppleant og webmaster
Leif Nielsen - Brinken 7, Låstrup - 8832Skals

Revisor
Poul Henriksen - Skovgårdsvej 2, Ulbjerg - 8832 Skals

Fortrolighedspolitik

Måske har du tilmeldt dig vores mailservice.
Husk på, at du kan altid framelde dig mailservice igen ved at klikke på linket nederst i de mails du modtager fra Filmklubben "Nord for Paradis".
Vi benytter kun din emailadresse til at sende dig meddelelser og informationer, der er relevante i forhold til filmklubbens aktiviteter og arangementer.
Vi indsamler ikke oplysninger om brugerne af hjemmesiden og vi opbevarer ikke oplysninger om dig der kan sammenkædes med din emailadresse, ligesom vi aldrig kunne drømme om at videregive din emailadresse til andre.

Mvh Filmklubben